TranZIEtie

Zoekt u een unieke ervaring die de ogen opent voor nieuwe mogelijkheden? Wilt u met andere ogen naar vraagstukken in de organisatie kijken? Bent u in om verandering anders te leren zien, waardoor het sneller en eenvoudiger van de grond komt? Zoekt u een verfrissende blik op organisatieontwikkeling? Of bent u op zoek naar persoonlijke verrijking en onconventionele zienswijzen? Kijk dan niet verder.

TranZIEtie opent je ogen en verruimt je blik

TranZIEtie is een unieke belevenis. Samen met het MuZIEum wordt op maat een resultaatgerichte leerervaring verzorgd. Door anders te gaan kijken leert u zaken opnieuw zien. Ervaar wat het is om als ontdekkingsreiziger op de tast onontgonnen gebied in te trekken en blind te varen op eigen kracht. Een beleving die direct in verband wordt gebracht met uw dagelijkse praktijk en dat wat u graag wilt leren.

Pas als je het ziet, zie je het zitten

Dus wat kunt u verwachten? Concrete handreikingen, vele eyeopeners en heldere vertaling naar directe toepassingen in het werk. Geen theorie en abstracte luchtfietserij, maar no-nonsense inzicht gericht op wat u morgen anders kunt doen om te bereiken wat u voor ogen staat. En hoe doen we dit? We werken met een vast ochtendprogramma en de middag op maat gemaakt voor uw leerdoelen.

Veranderen is achterwaarts zien en voorwaarts kijken

[dropcap]T[/dropcap]ranzietie is uitstekend in te passen in gedragsverandering, organisatieontwikkeling, management development en leiderschapsprogrammas. Neem contact op en wij vertellen u wat allemaal mogelijk is. Download de brochure voor meer informatie.

Wat deelnemers van Tranzietie vonden:

  • ‘Een dikke tien. Heb veel geleerd vandaag’
  • ‘Echt een inspirerende dag’
  • ‘Veel eyeopeners en stof tot nadenken’
  • ‘In het donker heb ik mijn collega’s anders leren zien’
  • ‘Wat een verfrissende kijk op onze verandering’

Wat deelnemers zelf zeggen dat ze hebben geleerd:

  • ‘Laat je verrassen door het onbekende, niets is wat het lijkt dat het is.’
  • ‘Wandelen door de duisternis heeft het licht in mij voor altijd doen branden. Mijn beeld en denkwijze zijn verrijkt nu ik heb ervaren dat ik niet altijd op mijn ogen kan vertrouwen.’
  • ‘Kijk in je dagelijks handelen en tijdens je werk ook naar de dingen die je niet ziet. Laat je niet beperken door de dingen die je wél ziet.’
  • ‘In het duister tasten was juist een eyeopener. Zie het als een ontdekkingsreis waar je open en onbevangen in stapt.’
  • ‘Er is altijd een weg, al zie je hem mogelijk nog niet. Laat je niet tegenhouden door je eerste gedachten.’