Karakters

Buzz

Altijd doelgericht stuurt Buzz met het haviksoog van een scherpschutter. Hij heeft altijd gelijk en weet het beter. Daarnaast is hij alert op verstoringen en voordurend bezig met anderen aan en van het werk te houden. Hij schept graag op over wat hij allemaal voor elkaar krijgt en falen ligt altijd aan iets anders.

Nailit

Altijd opgewekt en zelfingenomen denkt Nailit dé beste oplossing te zijn voor alle vastzittende organisaties. Als trotse gespierde spijker breekt hij iedere situatie open onder zijn motto; ‘als het niet beweegt gewoon harder doorslaan’. Wat krom is maakt hij recht en omgekeerd.

Jester

Deze levenslustige veranderaar adviseert er op los. Geen vraagstuk gaat hij uit de weg. Altijd heeft hij een antwoord en weet hij zich uit iedere situatie te praten. Hij is niet voor niets ‘foolproof’, hem maakt niemand wat wijs. Hij gedijt het beste in onwetend gezelschap dat zich laat leiden.

Visian

Als verbeelder van lonkende toekomsten verkeert Visian doorgaans in de wolken. Zijn creatieve verbeeldingskracht is ongeëvenaard in iedere organisatie. Dromerige vergezichten weet hij om te zetten in omweerstaanbare verhalen, waar hij zelf altijd helemaal vergult van is. Hij denkt dat door de weg te wijzen de rest wel voor gaat.

Organon

Organon is de tot leven gekomen organisatie met zijn unieke identiteit en ziel. Vooral zijn rotsvaste structuur springt in het oog, alhoewel deze voor sommige een doorn in het oog is. Hier trekt hij zich niets van aan. Ongestoord gaat hij zijn eigen gang en leeft hij zich avontuurlijk uit.

Sloggers

Deze onmondige en meegaande werkpaarden spelen in het verandertheater een figurantenrol. Gedwee horen ze de verhalen aan en doen wat hen wordt opgedragen. Wat ze in werkelijkheid doen is een goed bewaard geheim. Eenmaal uit het zicht weet niemand meer wat ze uitspoken.

Bumble

Bumble is het levenslustige reismaatje op deze ontdekkingsreis. Hij begrijpt niets van diegene die zijn vlieggave miskennen. Nieuwsgierig dartelt hij vrolijk en onbevooroordeeld rond in het veranderlandschap op zoek naar de juiste vragen. Hij durft namelijk wat heilig wordt geloofd in twijfel te trekken.

Plaats een reactie