Inspirerend leesvoer

 

 Aerodynamisch veranderen Op managementsite is een nieuw artikel geplaatst. Verandermanagement zit op een dood spoor. De oude concepten werken niet meer. Tevens blokkeren dominante denkwijzen het zicht op hoe het anders kan. Dus hoe krijgen we anders denken van de grond en ontstijgen we het huidige niveau van veranderen? Door veranderen anders aan te vliegen en de regels van de vliegkunst te volgen. Lees verder…
  Op de website van Management & Consulting is weer een artikel gepubliceerd. Het gaat over vluchtplannen, luchtledige voorstellingen en automatische piloten en waar die toe leiden. Als planmatig, kunstmatig en dwangmatig veranderen vormen ze de kern waarom veranderen faalt. Alleen door deze geloofsovertuigingen los te laten gaan we het huidige denkniveau ontstijgen. Klik om te downloaden.
Op de website van Management & Consulting is dit artikel gepubliceerd. Het is een trailer van het boek Aerodynamisch Veranderen: Waarom veranderen niet van de grond komt. Het bevat in vogelvlucht een samenvatting van deze eerste etappe in de ontdekkingsreis. Klik om te downloaden.
Op de ontdekkingsreis naar hoe Veranderen een Tweede Natuur wordt, gaat een reismaatje mee. Het is de eigenzinnige hommel die solitair het veranderlandschap afstruint op zoek naar geestesvoer en vruchtbare bronnen. Zijn reis vormt een tweede verhaallijn en is hier te vinden. Klik om te downloaden.
Op de website van het blad Management Team is een artikel te vinden met Vier redenen waarom veranderen niet van de grond komt. Wel lezen op een leeg hoofd. Het is absoluut food for thought. Klik hier om te lezen.
  Voor Waarom veranderen niet van de grond komt is een brochure gemaakt. Daarin staat in het kort waar deze ontdekkingsreis over gaat en een biografie van de auteur. Klik hier om verder te lezen.
Hommels zijn bijzondere beesten met eigenaardige eigenschappen. Hun solitaire werkwijze, onvermoeibare doorzettingsvermogen en ongekende draagkracht staan in dit verhaal centraal. Klik hier om verder te lezen.

 

Verander anders