Voorkant Change Driver klein liggend

The Change Driver uitgebracht

PERSBERICHT: Oudorp 05 januari 2015

The Change Driver: veranderstuur voor gedragsverandering

 

Voorkant Change Driver klein liggendMenselijke gedrag is fascinerend. Geen moment gaat voorbij zonder dat we gedrag vertonen. Zowel in het waken als tijdens het slapen. Maar wat is het nu precies? Hoe komt het tot stand? En op welke wijze valt het te veranderen? Op deze vragen geeft The Change Driver een concreet en praktisch toepasbaar antwoord. Op 6 januari 2015 lanceert auteur Hugo Meijers een unieke beschrijving van gedrag en hoe er praktisch verandering in te brengen. Deze publicatie wordt uitgegeven door Contraview Publishing. Het boek met ISBN 9789081753463 kost €14,99.

 

The Change Driver geeft heldere tekst en uitleg over hoe gedrag ontstaat in het samenspel van Lichaam, Emotie, Gedachten en Omgeving. Het zoomt in op vijf manieren om snel en eenvoudig gedrag te veranderen. Zo verloopt het aanleren van nieuwe vaardigheden heel anders dan het doorbreken van gewoonten of de inlijving in een gemeenschap. Om een gedragsverandering sneller en soepeler te laten verlopen is een uitgebreide scorelijst met vuistregels en valkuilen opgenomen. De lijst geeft inzicht in welke maatregelen te treffen om een gedragsverandering kracht bij te zetten. Dat maakt The Change Driver een praktisch instrument voor iedereen die met verandering van gedrag te maken krijgt.

 

Over de Auteur

Ir. Hugo Meijers is afgestudeerd in Operational Research en Informatica met Bedrijfskunde. Hij heeft in helikopters gevlogen, is oorlogsveteraan en oprichter van Contraview. Op onconventionele en verfrissende wijze begeleidt hij professionals naar verlossend inzicht en effectief gedrag. Dit doet hij door invalshoeken zichtbaar te maken, onzin aan te kaarten, denkfouten te ontmaskeren, dogma´s te doorbreken en taboes bespreekbaar te maken.

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie of voor het inplannen van een interview met de auteur kunt u direct contact opnemen via 06-21858674 of info@contraview.com. Meer informatie is beschikbaar op www.aerodynamischveranderen.nl en www.contraview.com.

Verander anders