De Reis

Hoe komt veranderen van de grond?

In Aerodynamisch Veranderen gaan we op zoek naar het antwoord op deze boeiende en simpele vraag. Want zou het niet fantastisch zijn als veranderen vanzelf gaat? Helaas is de praktijk radicaal anders en heeft niemand tot op heden het passende antwoord op deze vraag. Een antwoord dat wel eens crisis zou kunnen betekenen

Samen leren om zelf te veranderen.

voor de gevestigde orde. Zeker als het antwoord het bestaande gedachtegoed volledig ontwricht.Want als mensen gewoontedieren zijn en van routines houden, waarom is veranderen dan geen gewoonte?’ Komt dit doordat wij de slechte gewoonte hebben om ons niet aan gewoonten te houden? Of zijn we blind voor het blind staren op zoals we organiseren en veranderen? Blijven we elkaar dan aanpraten dat anderen niet willen veranderen? Of is hulpeloosheid aangeleerd door tevergeefs naar boven te kijken en te wachten op het goede voorbeeld of de gewenste zegen? Geloven we misschien liever in het eigen onvermogen dan de onzekerheid van het onbekende te trotseren? Of hebben we gewoon nooit geleerd wat veranderen is en hoe dat te doen?

Gratis e-book

Wat zegt het dat we zoveel moeite hebben met veranderen? Dat komt door hoe we over veranderen denken en het proberen te doen. Hoog tijd dus om het bestaande denken en doen te doorbreken. Leer afstand te nemen van de gangbare zienswijzen van de gevestigde orde. Maak een eerste stap in Veranderen als Macht der Gewoonte. Ga mee op ontdekkingsreis in Aerodynamisch Veranderen en leer wat er allemaal schort aan hoe we veranderen!

Verander anders